عنوان انگلیسی مقاله:
Food packaging based on polymer nanomaterials
عنوان فارسی مقاله:
بسته بندی غذایی بر پایه نانومواد پلیمری
نویسندگان:
Clara Silvestre ∗, Donatella Duraccio, Sossio Cimmino
نوع فایل:pdf+word+ppt
حجم:7.27مگابایت
گردآورنده:مهدی سلیمی ترازوج
چکیده فارسی مقاله:
پس از شروع آن در قرن نوزدهم، بسته بندی جدید غذایی به عنوان نتیجه ای از گرایش های جهانی و اولویت های مصرف کنندگان پیشرفت های زیادی به وجود آورده است. این پیشرفت ها در راستایی قرار گرفته اند که کیفیت و سلامت غذای بهبود یافته به دست آید. علاوه بر این با حرکت به سمت جهانی سازی، بسته بندی غذا هم نیازمند زمان نگه داری طولانی تر، در طول کنترل کیفیت و سلامت بر پایه استانداردهای بین المللی می باشد. نانوفناوری می تواند تمام این نیازها را برآورده سازد و کارایی های اساسی بسته بندی- نگهداری، محافظت، بازاریابی و توزیع و ارتباطات- را گسترش داده و آن را اجرا کند. کاربردهای نانوفناوری پلیمری در واقع می تواند مواد بسته بندی غذایی جدیدی را فراهم آورد با خواص مکانیکی، ممانعتی و ضد میکروبی، همراه با نانوحسگرهایی برای دنبال کردن و کنترل شرایط غذا در طول انتقال و ذخیره سازی. جدیدترین نوآوری ها در بسته بندی غذا با استفاده از نانوفناوری بهبود یافته، فعال و هوشمند مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین محدودیت های نانومواد پلیمری جدید که دارای پتانسیل تغییر کامل صنایع بسته بندی غذایی می باشند، مورد بحث واقع می شود.
چکیده انگلیسی مقاله:
Since its starting in the 19th century, modern food packaging has made great advances as results of global trends and consumer preferences. These advances are oriented to obtain improved food quality and safety. Moreover, with the move toward globalization, food packaging requires also longer shelf life, along with the monitoring of safety and quality based upon international standards. Nanotechnology can address all these requirements and extend and implement the principal packaging functions – containment, protection and preservation, marketing and communications. Applications of polymer nanotechnology in fact can provide new food packaging materials with improved mechanical, barrier and antimicrobial properties, together with nano-sensors for tracing and monitoring the condition of food during transport and storage. The latest innovations in food packaging, using improved, active and smart nanotechnology will be analyzed. It will be also discuss the limits to the development of the new polymer nanomaterials that have the potential to completely transform the food packaging industry.
مبلغ واقعی 150,000 تومان 5% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 142,500 تومان